O NAMA

UPOZNAJTE NAS

Ustanova Suvenir Arbor osnovana je 1974. g. u vlasništvu je Bjelovarsko-bilogorske županije. Misija ove Ustanove je rehabilitacija i zapošljavanje osoba s invaliditetom. Primarna djelatnost Ustanove je proizvodnja drvenog namještaja.

Uz namještaj bavimo se proizvodnjom prozivoda od platna i tekstila, te Vam možemo ponuditi razne proizvode od šatora za djecu do majica, eko vrećica i mnogih drugih. Nudimo i veliki izbor dječjeg namještaja, te raznih igračaka od drva.

U zadnjih par godina profilirali smo se u izradi dječje opreme za koju posjedujemo i sve potrebne certifikate. Godinama proizvodimo namještaj od punog drva koji plasiramo u inozemstvo. Na ogromnom tržištu namještaja uspjeli smo pronaći svoje mjesto, a pokušavamo ga zadržati kvalitetom i socijalnom notom koju naši klijenti sve više prepoznaju i zahvalni smo im na tome.

Važno je napomenuti da posjedujemo i FSC certifikat koji dokazuje da je drvo korišteno u proizvodnji isključivo iz obnovljivih izvora.

Većina naših proizvoda iz naše ponude sadrži FSC® certifikat, što znači da su u potpunosti proizvedeni iz FSC® drva kontroliranog porijekla, odnosno drva koje potječe iz šuma kojima se gospodari prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima. Potražite naše proizvode s FSC® certifikatom (namještaj, drvene kutije, igračke, daske, kuhinjska galanterija).

Program dodjele posebnih sredstava od strane ZOSI za razvoj novih tehnologija i poslovnih procesa u cilju zapošljavanja i održavanja zaposlenosti u zaštitnim radionicama

  • Izrada proizvoda od drva 85%
  • Proizvodnja tekstilnih artikala 15%
  • Domaći proizvodi od punog drva 100%

%

DRVO IZ OBNOVLJIVIH IZVORA